Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Patrik Bočkay pre HN o hľadaní pracovníkov v sektore

Prezident Zväzu hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky Patrik Bočkay pre HN o hľadaní pracovníkov v sektore

Diskusia na horúcu tému gastrolístkov

V diskusnom fóre Hospodárskych novín v utorok 27. septembra v hoteli Holiday Inn v Bratislave záujmy zväzu zastupoval náš generálny sekretár Marek Harbuľák.

Vyhlásenie k novele vyhlášky MP SR o označovaní potravín

(3.8.2016) Vyhlásenie k  novele vyhlášky MP SR o označovaní potravín:

Usmernenie Európskej komisie pre zdieľanú ekonomiku obsahuje mnoho nejasností a ignoruje zodpovednosť platforiem

Brusel, 2. júna 2016 – Európska komisia dnes publikovala vyhlásenie stanovujúce usmernenia ako uplatňovať európsku legislatívu na takzvanú ´kolaboratívnu´či ´zdieľanú´ ekonomiku.

HOTREC udelil cenu Jánovi Bočkayovi

(29.4.2016) Počas valného zhromaždenia HOTREC, ktoré sa 28.-29. apríla 2016 prvýkrát konalo na Slovensku, udelila nadácia The European Hospitality Foundation (EHF) cenu za výnimočný prínos v oblasti hotelierstva a cestovného ruchu Jánovi Bočkayovi.

Podpora kampane REZERVOVAŤ PRIAMO

Vážení hotelieri, reštauratéri, podnikatelia v cestovnom ruchu,


Zväz hotelov a reštaurácií SR spoločne s ďalšími hotelovými asociáciami v EU združenými v HOTREC spustil kampaň „Book direct- rezervovať priamo“. Hotelieri v Európe tak začali spoločne prezentovať rovnaké vizuály na podporu povedomia o možnostiach priamej rezervácie . Kampaň je dobrovoľná, a môže sa do nej zapojiť ktorýkoľvek hotelier alebo podnikateľ v cestovnom ruchu.