Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Patrik Bočkay pre HN o hľadaní pracovníkov v sektore

Prezident Zväzu hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky Patrik Bočkay pre HN o hľadaní pracovníkov v sektore

Stanovisko Zväzu hotelov a reštaurácií SR k predaju tepelne neupraveného mäsa

(29.9.2016) Stanovisko Zväzu hotelov a reštaurácií SR k predaju tepelne neupraveného mäsa

Diskusia na horúcu tému gastrolístkov

V diskusnom fóre Hospodárskych novín v utorok 27. septembra v hoteli Holiday Inn v Bratislave záujmy zväzu zastupoval náš generálny sekretár Marek Harbuľák.

Výsledky prieskumu - Voľné pracovné miesta

Spracovaný výstup z prieskumu ZHR SR o Voľných pracovných miestach

Zavŕšenie rokovaní s organizáciou kolektívnej správy SOZA

Zväz hotelov a reštaurácií SR zavŕšil rokovania s organizáciou kolektívnej správy SOZA podpisom Kolektívnej licenčnej zmluvy pre rok 2016 (ďalej len KLZ) medzi Zväzom hotelov a reštaurácií SR a SOZA.

Vyhlásenie k novele vyhlášky MP SR o označovaní potravín

(3.8.2016) Vyhlásenie k  novele vyhlášky MP SR o označovaní potravín: