Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre médiá

TS: Jesenné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017

(8.11.2017) Pravidelné podujatie Jesenné stretnutie hotelierov, ktorého súčasťou bola odborná HORECA konferencia (hotelierstvo, reštaurácie a cestovný ruch): Bezpečnosť a kvalita v hoteloch a reštauráciách sa konala v dňoch 6. - 8. novembra 2017 v Hoteli Grand**** v Jasnej.

TS: Zväz hotelov a reštaurácií SR dosiahol zmenu vyhlášky: Od dnešného dňa môže byť tatársky biftek oficiálne na jedálnom lístku

(1.6.2017) Novela vyhlášky, ktorá upravuje predaj tepelne neupraveného mäsa, začína platiť presne od dnešného dňa, od 1. júna 2017. Znamená to oficiálny návrat tatárskeho bifteku na jedálny lístok hotelov a reštaurácií.

TS: Stretnutie hotelierov výnimočné témou konferencie i voľbou prezidenta ZHR SR

(18.05.2017) Jarné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017 sa konalo 16. - 17. mája 2017 v hoteli Holiday Inn Žilina ****. Jeho súčasťou bola odborná HORECA konferencia na tému: Digitálna revolúcia v hoteloch a reštauráciách – Hotelierstvo 4.0. Partnerom konferencie bolo Vydavateľstvo MAFRA Slovakia.

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.