Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre médiá

Informujeme o hotelierstve, gastronómii a cestovnom ruchu na Slovensku

Zástupcovia médií, ak máte záujem o informácie, ďalšie podrobnosti, otázky, kontaktujte nás. Radi vás budeme informovať o oblasti, ktorú zastrešuje náš Zväz hotelov a reštaurácií SR: 

       Mgr. Marek Harbuľák, generálny manažér ZHR SR, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., +421 911 262 177

       Sekretariát ZHR SR, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., www.zhrsr.sk, +421 2 582 333 86, Bajkalská 25, 821 01 Bratislava     

 FB-f-Logo  blue 29Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky @zhrsr.sk

   

TS: Zväz hotelov a reštaurácií SR dosiahol zmenu vyhlášky: Od dnešného dňa môže byť tatársky biftek oficiálne na jedálnom lístku

(1.6.2017) Novela vyhlášky, ktorá upravuje predaj tepelne neupraveného mäsa, začína platiť presne od dnešného dňa, od 1. júna 2017. Znamená to oficiálny návrat tatárskeho bifteku na jedálny lístok hotelov a reštaurácií.

TS: Stretnutie hotelierov výnimočné témou konferencie i voľbou prezidenta ZHR SR

(18.05.2017) Jarné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017 sa konalo 16. - 17. mája 2017 v hoteli Holiday Inn Žilina ****. Jeho súčasťou bola odborná HORECA konferencia na tému: Digitálna revolúcia v hoteloch a reštauráciách – Hotelierstvo 4.0. Partnerom konferencie bolo Vydavateľstvo MAFRA Slovakia.

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.