Jarné stretnutie hotelierov 2017

\| Vytlačiť \|

Ďakujeme všetkým účastníkom Jarného stretnutia hotelierov a HORECA konferencie 2017,

ktorá sa konala 16.-17.5. 2017 v Holiday Inn Žilina v Žiline.


O89A0028web

Veríme, že Jarné stretnutie hotelierov 2017 naplnilo vaše očakávania a vďaka informáciám od jednotlivých spíkrov, ale i vystavovateľov ste získali mnoho nových podnetov do vašej ďalšej práce.

 

Prezentácie: 

  • HOTELIERSTVO AKO INTELIGENTNÝ PRIEMYSEL

Martin Mravec – poradca GR spoločnosti TREXIMA

Digitálna transformácia a digitálne technológie zásadne ovplyvnia všetky sféry podnikania. Niektoré významne, niektoré menej a niektoré vôbec. Do ktorej kategórie patrí odvetvie HORECA?

Lucie Dítětová – TREXIMA

Digitálna transformácia vo vybraných odvetviach v Slovenskej republike

  • OD VYHĽADÁVANIA AŽ PO RECENZIE

Miroslav Knižka – Hotel CROCUS

Hotelový web v roku 2017 - trendy, rady a tipy na zvýšenie priameho predaja

Rastislav Brenčič – 26HOUSE

Pobyt v hoteli, o ktorom sa bude rozprávať. Ako podporiť celkový zážitok z pobytu v hoteli modernými technológiami

Jarka Alenová – POMÁHAME HOTELIERUM

Rýchlo a zbesilo alebo ako digitálne trendy vplývajú na nákupné správanie našich klientov

Dagmar Šubová – Hotel ČESKÉ ŽLEBY (druhá časť prezentácie)

Aj malý hotel na horách môže uplatňovať zásady dynamickej cenotvorby, reputačného managementu a zarobiť za 2 roky o 100 % vyššie tržby- prípadová štúdia

Iveta Bieliková – ZHR SR

Content ako marketingová návnada

Ľubomír Šimko – KREATIV GANG

Využitie sociálnych médií na prilákanie zákazníkov a zvýšenie tržieb

Lukáš Koller – BENESTRA

Ako robiť biznis efektívnejšie? Moderné cloudové služby pre segment HORECA

Artur Bobovnický – SIEA

Finančné nástroje pre rozvoj inovácií a konkurencieschopnosti

  • SMART RIEŠENIA Z PRAXE

Jarka Alenová – POMÁHAME HOTELIERUM

Viac priamych rezervácií alebo ako zmierniť závislosť na OTA

Slavko Fulek – CLOUD-IT

Recru ako nástroj na riadenie ľudských zdrojov

Václav Lednický – JULIUS MEINL COFFEE

COFFEE 4.0 - Inovácie v kávovom svete

Chudík – Advantage Austria a HB Solutions

Nové technológie  pri príprave kávových a teplých nápojov

Rastislav Lauko –  GREENWAY

Inteligentná infraštruktúra pre elektromobily ako služba

Július Kolocsányi – ASSECO SOLUTION

Hotelové systémy versus nová éra digitalizácie

Marián Kolesár – T4H

Inteligentné hotelové systémy

Daniel Görög – ROIN

Nové trendy a kvalita hotelovej kozmetiky

Jakub Klimczak – STR

Štatistika STR a úloha benchmarkingu vo funkcii riadenia príjmov a pomoci hotelom riadiť príjmy

Ladislav Polák

„STOLIČKA“ - rovnováha a symbióza pri riadení stravovacích procesov v hoteloch a reštauráciách

       *prezentácie bez prelinku budú pridané v najbližších dňoch 

Závery: 

Závery z konferencie nájdete tu

Fotogaléria:

Fotogalériu nájdete tu (fotograf HN Peter Mayer).

 

 

\| Vytlačiť \|