Rečníci - Jesenné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017

\| Vytlačiť \|

Predstavujeme hlavných rečníkov Jesenného stretnutia hotelierov a HORECA konferencie 2017:

   
Spišiak preferfoto

Miroslav Spišiak

„Výroba potravín už nie je o výžive ľudí, je to priemyselná výroba zameraná na zisk a iné ekonomické kritéria“. Miroslav Spišiak je odborníkom v oblasti potravín, svoju kariéru však rozbiehal v hotelierstve. Vo svojej prezentácií vám odhalí skutočný obraz výroby potravín a toho čo dávame hosťom na tanier. Vysvetlí tiež dvojakú kvalitu potravín a ako rozoznávať bezpečné či kvalitné potraviny.

 Truskov foto 2

 

 

Iveta Trusková

Pracuje ako vedúca sekcie ochrany a podpory zdravia v oblasti životného a pracovného prostredia na Úrade verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Vysvetlí vám ako postupovať pri zistení nevyhovujúceho výrobku. Bude informovať aj o tom, aké opatrenia sa pripravujú v dôsledku posledných škandálov v legislatíve a ako sa budú dotýkať hotelov a reštaurácií.

 

 

 

VaclavStarek foto

Václav Stárek

Je prezidentom Asociace hotelů a restaurací ČR. Slovenským hotelierom priblíži dopady zdieľaného ubytovania v Česku, kde tento fenomén začína výrazne zasahovať do podnikania v ubytovaní. Kapacita ubytovania v rámci zdieľanej ekonomiky dosahuje v Prahe takmer polovicu trhu. Česká vláda prijala prvé kroky na reguláciu tohto živelného „podnikania“. Sú s týmto návrhom spokojní českí hotelieri a aké sú ich odporúčania? Odpovede na tieto otázky zodpovie Václav Stárek.

Chovanculiak foto

Róbert Chovanculiak

„Zdieľaná ekonomika je nový fenomén, ktorý zasiahol množstvo odvetví a jedným z nich sú aj ubytovacie služby. Najlepší spôsob reakcie na nové výzvy z pohľadu tradičných poskytovateľov? Adaptovať sa. To je jediná, dlhodobo udržateľná stratégia,“ vysvetľuje Róbert Chovanculiak - analytik INESS.

R.Sekerka

Radoslav Sekerka

Hľadanie zamestnancov je téma, ktorú riešia všetci manažéri na Slovensku vo výrobe, obchode, aj manažéri v HORECA segmente. Regionálny riaditeľ spoločnosti DEKRA Personnel pre SK, CZ, HU a PO vám praktickými radami zodpovie „Čo pomôže manažérom pri hľadaní kvalitných zamestnancov?“

 

 

T.Orglerova foto

Tatiana Orglerová

Je HR riaditeľkou pre východnú Európu v spoločnosti Knauf Insulation a zároveň prezidentkou HRcomm – Združenia pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov. Má bohaté odborné skúsenosti, ktoré si osvojila vo viacerých vrcholových manažérskych pozíciách firiem pôsobiacich v rôznych odvetviach priemyslu. Vo svojej prezentácií Management 2020 – Inovačná kultúra prinesie aktuálne trendy na trhu práce a prognózy jeho ďalšieho vývoja a praktické príklady a návody na riešenie problematiky nedostatku pracovníkov inovačnými prístupmi.

Christoph Irving photo

 

Christoph Irving

Magická a zároveň hrozná veta "Takto to na hoteli robíme už 10 rokov a vyhovuje nám to" Chrisa Irvinga začiatkom roka 2014 priviedla z Booking.com k českému start-upu Mews Systems. Christoph si zakladá na výborných osobných vzťahoch medzi hosťami a hoteliermi a hoteliermi a dodávateľmi, čo vytvára nezabudnuteľný "guest experience" pre všetkých, čo v Česku ani na Slovensku nie je stále také samozrejmé. Viac sa dozviete v prezentácii "Nepodceňujme dobu", alebo nevyhnutnosť moderného PMS.

 

 RadimBenes foto

 

Radim Beneš

"Súčasťou pracovného života nie sú len pozitívne výsledy, ale spomenúť je treba aj neúspechy, z ktorých som sa poučil," vyjadril sa k sojmu vystúpeniu Radim Beneš, ktorý pôsobí v pozícii riaditeľa v ostravskom hoteli Clarion, ktorý patrí do hotelovej skupiny CPI Hotels, a.s. Hotel disponuje najväčším kongresovým centrom na severnej Morave až pre 1 620 delegátov. Od decembra 2014 zastáva pozíciu predsedu krajskej sekcie AHR ČR. Je odborným garantom na dvoch stredných odborných školách pre predmet hotelový manažment, ktorý aj vyučuje. V roku 2016 získal ocenenie Hoteliér roka 2016 v kategórii sieťové hotely za dlhodobo dosahované vynikajúce výsledky a prínos českého hoteliestvu. 

 

 

Jakub Klimczak STR

 

Jakub Klimczak

"Východoeurópske hotely zaznamenali silné výsledky, pri ukazovateľoch výkonnosti boli na čele regiónu v prvom polroku, ich výnosy za disponibilnú izbu vzrástli o 11%. Silný rast zaznamenala Bratislava ale aj Praha a Varšava," informuje Jakub Klimczak a viac odhalí na konferencii HORECA 2017 v Jasnej. Jakub Klimczak je Business Development Managerom a zameriava sa na rozvoj podnikania spoločnosti STR na trhoch strednej a výchdnej Európy. 

 

 R.Brencic foto

 

Rastislav Brenčič

„Firmy, ktoré nakladajú s citlivými dátami - čo hotely rozhodne sú- musia reagovať na nové európske nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR).. GDPR však nevnímame iba ako ďalšiu reguláciu, ale tiež ako príležitosť získať konkurenčnú výhodu a dôveru klientov. Schopnosť vnímať identitu zákazníkov a poznať ich súkromie totiž otvára nové obchodné možnosti, nielen pre digitálne podnikanie v hotelierstve, tvrdí Rastislav Brenčič. Má skúsenosti v riadení obchodnej spoločnosti v oblasti logistických služieb, vývoja a integrácie softwerových riešení a starostlivosti o zákazníkov pre retail, hospitality a korporátnu klientelu.V spoločnosti 26HOUSE zastáva pozíciu CEO and Foundera. Rozvoj a riadenie spoločnosti riešil nielen na Slovensku a v Čechách, ale aj Poľsku, Dánsku a Veľkej Británii.

 

 

\| Vytlačiť \|