Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Zväz hotelov a reštaurácií SR dosiahol zmenu vyhlášky: Od dnešného dňa môže byť tatársky biftek oficiálne na jedálnom lístku

Novela vyhlášky, ktorá upravuje predaj tepelne neupraveného mäsa, začína platiť presne od dnešného dňa, od 1. júna 2017. Znamená to oficiálny návrat tatárskeho biftekuna jedálny lístok hotelov a reštaurácií.

Aktuálne informácie k licenčným odmenám pre rok 2017

Na webovej stránke zväzu sme vás 13.2. informovali o aktivitách zväzu v súvislosti s uzatváraním licenčných odmien pre rok 2017.

Koncoročné hodnotenie regiónu CEE

Hotely v Európe zaznamenali pozitívny rast výsledkov za rok 2016 (pri porovnaní v EUR ako konštantnej mene). Obsadenosť vzrástla o 0,6%, zatiaľ čo priemerná denná cena (ADR) vzrástla o 1,5%. Výsledkom bol rast hodnoty RevPAR v regióne o 2,1% na absolútnu hodnotu 78,64 EUR. 

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.