Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre členov

ZHR SR na ITF SlovakiaTour

Zväz hotelov a reštaurácií SR sa opätovne zúčastnil na veľtrhu ITF SlovakiaTour, ktorý sa konal v Incheba EXPO aréne v dňoch 26.-29.1.2017. 

Stretnutie pracovnej skupiny k téme „ tatarák“

Na základe iniciatívy Zväzu hotelov a reštaurácií SR sme mali prvé zasadnutie pracovnej skupiny, zloženej zo zástupcov našej branže, Úradu verejného zdravotníctva SR a Ministerstva zdravotníctva SR, k možnosti prípravy „tataráku“ v našich prevádzkach. Ide o riešenie, aby sa stanovili presné podmienky pre predaj tepelne nespracovaného mäsa a vajec v zariadeniach spoločného stravovania.

Tatarák

Tatarák sa stále teší obľube Slovákov a je vyhľadávanou špecialitou aj u zahraničných návštevníkov. Potvrdzuje to množstvo reakcií ľudí aj z radov politikov či zástupcov inštitúcií a orgánov kontroly. Tak prečo si ho nemôžme legálne objednať v slovenských reštauráciách?

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.