Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre členov

Stretnutie pracovnej skupiny k téme „ tatarák“

Na základe iniciatívy Zväzu hotelov a reštaurácií SR sme mali prvé zasadnutie pracovnej skupiny, zloženej zo zástupcov našej branže, Úradu verejného zdravotníctva SR a Ministerstva zdravotníctva SR, k možnosti prípravy „tataráku“ v našich prevádzkach. Ide o riešenie, aby sa stanovili presné podmienky pre predaj tepelne nespracovaného mäsa a vajec v zariadeniach spoločného stravovania.

Tatarák

Tatarák sa stále teší obľube Slovákov a je vyhľadávanou špecialitou aj u zahraničných návštevníkov. Potvrdzuje to množstvo reakcií ľudí aj z radov politikov či zástupcov inštitúcií a orgánov kontroly. Tak prečo si ho nemôžme legálne objednať v slovenských reštauráciách?

Európske fórum cestovného ruchu reaguje na bezpečnosť aj fenomén digitalizácie v odvetví

Bratislava (11. októbra 2016) – Bratislava sa stala dejiskom najvýznamnejšieho európskeho podujatia v oblasti cestovného ruchu. V rámci predsedníctva SR v Rade EÚ hostí 15. ročník Európskeho fóra cestovného ruchu (ETF), ktoré sa sústreďuje na najnovšie trendy a výzvy v oblasti cestovného ruchu.

Tatranské Jesenné stretnutie 2016 a konferencie HORECA zaujalo množstvom konkrétnych informácií a riešení

1. deň diskusiaNa utorkovom rokovaní  Jesenného stretnutia hotelierov 2016 a konferencii HORECA mali v podvečer výbornú odozvu skúsenosti kolegov v diskusnom paneli. Členov zväzu i ďalších účastníkov konferencie zaujali vlastnými riešeniami nedostatku pracovných síl, prístupu k manažovaniu zariadení, či návrhmi, ako si udržať zamestnancov. Zaujalo zamestnávanie dôchodcov, hľadanie pracovníkov medzi rodičmi zamestnancov, spolupráca nielen so strednými, ale dokonca so základnými školami.

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.