Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Diskusia na horúcu tému gastrolístkov

V diskusnom fóre Hospodárskych novín v utorok 27. septembra v hoteli Holiday Inn v Bratislave záujmy zväzu zastupoval náš generálny sekretár Marek Harbuľák.

 

Debatovalo sa na tému stále aktuálnu a nedoriešenú: Gastrolístky – keď sa z jedla stáva biznis. Partnermi v diskusii bol Štefan Petrík, prezident AESP za emitendov gastrolístkov a Michal Čarný za MasterCard, ktorý hájil záujmy inovatívnych postupov, najmä vydávanie elektronických kariet namiesto gastrolístkov. Pozvaný zástupca za ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny chýbal, takže sa viac diskutovalo, ako vyriešilo. Na podujatí nechýbali však zástupcovia médií a tak stanovisko ZHR SR ku gastrolístkom dostalo oveľa väčší priestor, nielen tých, ktorí zaplnili kongresovú sálu hotela. 

HNClub MarekHarbulak

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.