Program Jesenné stretnutie hotelierov 2016 a HORECA konferencie

\| Vytlačiť \|

Profesionál v hotelierstve a gastronómii

Hlavná téma konferencie Profesionál v hotelierstve a gastronómiisa venuje personálnej problematike z viacerých pohľadov

Pozornosť zameriame na to, kto sú naši zamestnanci a akí budú tí budúci, definujeme si očakávania zamestnávateľov a spôsoby, ako majú manažéri správne riadiť a motivovať. Spoločne sa pozrieme na prognózy trhu práce a riešenia, ako sa vysporiadať s nedostatkom kvalifikovaných pracovníkov a na možnosti zamestnávateľov v tomto zložitom období.

Konferencia je rozdelená do troch hlavných blokov, v ktorých vystúpia odborníci, ale aj manažéri z branže. Ku každému bloku očakávame otvorenú a podnetnú diskusiu.

PROGRAM na stiahnutie

ProgramJeSH13.10

 

 

\| Vytlačiť \|