Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Hlavný hygienik SR informuje

Kontroly mäsa a mäsových výrobkov z Brazílie v zariadeniach spoločného stravovania v SR naďalej intenzívne pokračujú. UVZ SR informuje o vzorkách kde bola potvrdená prítomnosť salmonelózy. 

Aktuálne informácie k licenčným odmenám pre rok 2017

Na webovej stránke zväzu sme vás 13.2. informovali o aktivitách zväzu v súvislosti s uzatváraním licenčných odmien pre rok 2017.

Chcete byť kandidátom do orgánov zväzu?

  • Máte záujem zdieľať svoje odborné znalosti v prospech branže?
  • Chcete riešiť zásadné témy, zastupovať zväz pri presadzovaní spoločných záujmov jeho členov?
  • Ste ochotný venovať týmto aktivitám časť zo svojho pracovného i voľného času?  

Dôležité upozornenie!

Odporúčanie hlavného hygienika SR smerom k prevádzkovateľom zariadení spoločného stravovania a k občanom v súvislosti s podozrením podvodu na mäse a mäsových výrobkoch z Brazílie.

Oznam pre absolventov Katedry cestovného ruchu a spoločného stravovania

Oznam pre absolventov Katedry cestovného ruchu a spoločného stravovania VŠE Bratislava v akademických rokoch 1968/1969 až 1988/1989

 

waiter-1497281

 

 

Aké výhody prináša duálne vzdelávanie a o čo vlastne ide? 

  

Prečítajte si viac. 

 

Radi Vám poradíme osobne.